Warning: Use of undefined constant read_more - assumed 'read_more' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/wmeurs/domains/meurs.nl/public_html/inc/functions.php on line 27

Warning: Use of undefined constant world_projects - assumed 'world_projects' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/wmeurs/domains/meurs.nl/public_html/inc/functions.php on line 28

Warning: Use of undefined constant other_products - assumed 'other_products' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/wmeurs/domains/meurs.nl/public_html/inc/functions.php on line 29

Warning: Use of undefined constant all_products - assumed 'all_products' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/wmeurs/domains/meurs.nl/public_html/inc/functions.php on line 30

Warning: Use of undefined constant contact_text - assumed 'contact_text' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/wmeurs/domains/meurs.nl/public_html/inc/functions.php on line 32

Warning: Use of undefined constant form_name - assumed 'form_name' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/wmeurs/domains/meurs.nl/public_html/inc/functions.php on line 33

Warning: Use of undefined constant form_email - assumed 'form_email' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/wmeurs/domains/meurs.nl/public_html/inc/functions.php on line 34

Warning: Use of undefined constant form_phone - assumed 'form_phone' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/wmeurs/domains/meurs.nl/public_html/inc/functions.php on line 35

Warning: Use of undefined constant form_subject - assumed 'form_subject' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/wmeurs/domains/meurs.nl/public_html/inc/functions.php on line 36

Warning: Use of undefined constant form_codetext - assumed 'form_codetext' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/wmeurs/domains/meurs.nl/public_html/inc/functions.php on line 37

Warning: Use of undefined constant form_code - assumed 'form_code' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/wmeurs/domains/meurs.nl/public_html/inc/functions.php on line 38

Warning: Use of undefined constant form_message - assumed 'form_message' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/wmeurs/domains/meurs.nl/public_html/inc/functions.php on line 39

Warning: Use of undefined constant form_send - assumed 'form_send' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/wmeurs/domains/meurs.nl/public_html/inc/functions.php on line 40

Warning: Use of undefined constant form_error1 - assumed 'form_error1' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/wmeurs/domains/meurs.nl/public_html/inc/functions.php on line 42

Warning: Use of undefined constant form_error2 - assumed 'form_error2' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/wmeurs/domains/meurs.nl/public_html/inc/functions.php on line 43

Warning: Use of undefined constant form_success - assumed 'form_success' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/wmeurs/domains/meurs.nl/public_html/inc/functions.php on line 44
Privacyverklaring - Technisch Ingenieursbureau E. Meurs B.V.

Privacyverklaring

22 mei 2018

Uw privacy is voor Technisch Ingenieursbureau E. Meurs B.V.  van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de website www.meurs.nl allemaal doen met informatie die we over u te weten komen.

Als u vragen hebt, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met Technisch Ingenieursbureau E. Meurs B.V..

Contactformulier en Nieuwsbrief

Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen of aanvragen doen.

Hiervoor gebruiken wij uw e-mailadres. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie.

U kunt zich abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin leest u nieuwtjes, tips en informatie over onze producten en diensten. Dit abonnement kunt u op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink. Via uw account kunt u dit ook doorgeven. Via het portaal kunt u dit ook doorgeven.

Uw e-mailadres wordt automatisch toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard totdat u het abonnement opzegt.

Reclame

Wij willen u graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij:

  • per e-mail
  • via social media

U kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. Elke e-mail bevat een afmeldlink. U kunt ons blokkeren of de afmeldoptie gebruiken. Via uw account kunt u dit ook doorgeven. Via het portaal kunt u dit ook doorgeven.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Wij geven uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als dat nodig is voor onze website van ons hostingbedrijf of als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Cookies

Onze website gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat u die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat u ons weer bezoekt.

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we vragen om uw akkoord voor het gebruik van deze cookies.

U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige onderdelen van onze website werken dan niet optimaal meer.

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch hebben wij geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacyverklaring.

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze website wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens

Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

U heeft de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen

Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

E Meurs b.v. Technisch Ingenieursbureau

Aalsvoort 36
7241 MA Lochem
The Netherlands
tel : (+31) 573 - 257555
fax : (+31) 573 - 257558 
Internet: www.meurs.nl
E-mail: meurs@meurs.nl