Over ons

Technisch Ingenieursbureau E. Meurs B.V. is een bedrijf met 20 werknemers. Ons bedrijf is actief op de markt als totaal installateur voor de renovatie, onderhoud en bouwen van nieuwe benzine stations, CNG stations,LPG stations en LNG stations. Wij zijn Kiwa gecertificeerd voor het installeren van benzine en LPG installaties. Wij zijn ook geautoriseerd om LPG en Benzine zuilen te kalibreren door het Nederlands Meetinstituut (NMI). Wij hebben onze eigen service afdeling voor onderhoud.

Naast installateur, zijn wij tevens fabrikant van LPG, CNG en LNG pompen. Deze pompen worden ontworpen en geassembleerd in onze fabriek in Lochem.

                                                       

 

Wij ontwikkelen elektrische controle systemen volgens klanten specificaties en zijn leverancier van benzine stations automatisatie en allerlei verwante artikelen. Wij zijn importeur voor Europa, Zuid Afrika en de Benelux voor de belangrijkste componenten in onze pompen, namelijk Tatsuno LPG hydraulieken en Logitron-EX elektronische telwerken.

Technisch Ingenieursbureau E. Meurs B.V. is actief op de buitenlandse markt. Vooral onze LPG pompen worden steeds meer naar het buitenland geëxporteerd. Momenteel doen wij zaken in landen als Roemenie, Noorwegen, China, Portugal, Engeland, België en Frankrijk.

 

 

                                                                         BESTURING SYSTEM LCNG STATION BORCULO